Over Ons

V-Cool wil de beleving van onze klant overtreffen door eerst hun droom te visualiseren, daarna het project op maat te concretiseren en tenslotte met de grootste zorg en betrokkenheid te realiseren.

Onze klanten volledig ontzorgen zodat zij maximaal kunnen genieten en dromen van hun bouwproject, en dit door een 100% betrokkenheid van ons team vanaf ontwerpfase t.e.m. oplevering. Elk project wordt gerealiseerd met duurzame materialen en technieken om zo op termijn iets terug te kunnen geven aan onze aarde.

Ons Verhaal

V-Cool werd opgericht door Lode Fatan en Jan Van den Brande. Ze besloten om samen hun portfolio  uit te breiden.

Hun samenwerking heeft een grote meerwaarde. Jan heeft zeer veel ervaring in het ontwikkelen van vastgoed (met specialisatie in zorgvastgoed). Hij startte hier reeds mee in 1988. Lode heeft 15 jaar ervaring in het bouwen en ontwikkelen van vastgoedprojecten met een specialisatie in interieur.
Jan en Lode werkten eerder al samen bij R&S bouw. Ze delen dezelfde visie en willen zich onderscheiden door functionele en innovatieve projecten.

De bouwwerken worden uitgevoerd onder de wet Breyne met 100% bankgarantie door kredietwaardige partijen.

V-Cool ontwikkelt betaalbare, energiezuinige projecten.

Sterk in klantenbegeleiding

Omdat wij persoonlijke klanten begeleiding op de eerste plaatst stellen, begeleidt Lode Fatan, zaakvoerder van V-COOL, u persoonlijk bij uw aankoop en keuzemogelijkheden voor de afwerking van uw droomproject.

Een goede communicatie tussen u en V-Cool zijn voor ons van primordiaal belang.